Välkommen till vår webbshop

Villkor och bestämmelser

Enligt distansavtalslagen har konsumenten rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att kunden tagit emot varan. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Smycka detta inom 14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Ångerrätt gäller plomberad vara i upp till 14 dagar mot uppvisande av kvitto. Ångerrätten gäller inte presentkort, rea, specialbeställningar eller om justering gjorts te x kortning av länk, då gäller inte ångerrätten även om varan är oanvänd.

Varan ska skickas i retur inom 14 dagar och ska vara plomberad, i originalförpackning och vara väl emballerad. All retur per post bekostas av kund.

Konsumenten har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då företaget mottagit meddelandet. Konsumenten kan dock få vänta till dess att varan har kommit åter eller till dess kunden har lämnat ett bevis på att varan återsänts, det som sker först. Återbetalning vid ångerrätt sker alltid med samma betalsätt som användes vid köpet.